Stijltang en borstel in één: Een stijlborstel

Mijn avond skincare routine
5 april 2021
Onkruidbrander
Verwijder eenvoudig onkruid met de Gardtech onkruidbrander
29 juni 2021
Mijn avond skincare routine
5 april 2021
Onkruidbrander
Verwijder eenvoudig onkruid met de Gardtech onkruidbrander
29 juni 2021

Een stijltang en borstel in één? Ja het bestaat namelijk de Ayadin stijlborstel. Geen zin om naar de kapper te gaan, maar wél zin in stijl haar? Pluizig haar bij het opstaan en wil je er snel vanaf komen? Met de Ayadin Stijlborstel creëer jij binnen no-time al kammend super glad én glanzend haar! Zeg maar dag tegen bad hair days en hallo tegen glanzend stijl haar, allemaal dankzij deze 2-in-1 stylingtool!

De stijlborstel kenmerkt zich door het lichte gewicht en het ergonomische design. De borstel is binnen enkele seconden op temperatuur. Het voordeel van de Ayadin Stijlborstel is dat je je haren stijl maakt tijdens het kammen, hierdoor oefen je geen druk uit op je haren waardoor je de natuurlijke volume van je haren behoudt. Ook pluizig haar is verleden tijd met deze stijlborstel, de ionen die door de stijlborstel worden afgegeven zorgen er namelijk voor dat je haar super glad is én blijft zonder dat het pluist! Ideaal toch?

Ayadin KD388A Stijltang-Stijlborstel -Straightening Brush -keramische haarstijler - Elektrische Haarborstel-stijltang-stijl brush-stylingtool-Zwart/Roos

Hoe gebruik je de Ayadin stijlborstel

Uiteraard, voordat je begint, altijd een hittebestendig product in je haar aanbrengen, dit zorgt ervoor dat je je haar niet verbrand en wel het product wat hiervoor geschikt is. Borstel je haar goed door en deel je haar af met een klem. Vanaf de haarwortel neem je een pluk, houd ‘m vast en glijd langzaam met de borstel er doorheen. Herhaal dit een paar keer en houd je hand vlak op de borstelharen om ze zo naar binnen of naar buiten te vormen. Werk je haar geleidelijk af.

De stijlborstel wordt geleverd in een prachtige doos en heeft een mooie luxe uitstraling. Niet overtuigd van de kleur? Wij hebben zelfs twee modellen ter beschikking! Graag een witte stijlborstel? Klik dan hier.

Warmte standen
Weet je niet welke stand je moet gebruiken voor jouw haarsoort? Hieronder de verschillende standen met daarbij het bijbehorende haartype.
– 120° graden: Dun en/of beschadigd haar
– 150° graden: Normaal tot dik haar
– 180° graden: Dik en stevig haar

 

Gratis levering! Geleverd binnen 1à 2 werkdagen! Voor een prijs van 24,95!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stijltang en borstel in één: Een stijlborstel
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more