Verwijder eenvoudig onkruid met de Gardtech onkruidbrander

stijlborstel-elektrische haarbostel
Stijltang en borstel in één: Een stijlborstel
5 april 2021
stijlborstel-elektrische haarbostel
Stijltang en borstel in één: Een stijlborstel
5 april 2021

Het is EINDELIJK terug zomer! Dat betekent eindelijk terug genieten van het weer in de tuin of op het terras, wat willen wij nog meer? Toch blijft ons iets bezig houden in de tuin: ja, dat onkruid. Al die bestrijdingsmiddelen gebruik je liever niet? Wel wij ook niet! Bij éénjarige onkruidsoorten zou je nog kunnen opteren om het met de hand te verwijderen, maar helaas wordt dit bij hardnekkige onkruidsoorten een stuk lastiger. Daarom raden wij aan om te investeren in een elektrische onkruidbrander. En wie zegt dat een investering altijd veel geld moet kosten?

Waarom een elektrische onkruidbrander?

Met een elektrische onkruidbrander verwijder je , in een ergonomische houding en op een milieuvriendelijke manier, het vervelende onkruid zonder hulp van gas of chemicaliën, die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Via de hete luchtstroom (= tot 600°C) die de onkruidbrander aanmaakt, wordt het onkruid binnen enkele seconden uitgedroogd en sterft het af. We raden aan bij hardnekkig onkruid, dit toch een paar keer te herhalen. Kort samengevat: de hitte van de onkruidbrander vernielt de celstructuur van het onkruid van de plant tot in de wortel.

Wat is het verschil met een gasbrander en chemische onkruidverdelgers?

Wij willen allemaal graag een propere oprit zonder onkruid. Maar het gebruik van chemische onkruidverdelgers kan zeer gevaarlijk zijn voor onze omgeving zoals bijvoorbeeld voor onze huisdieren, onszelf en het milieu. Niet voor niets wordt de lijst met verboden producten steeds langer en langer. Daarom is een elektrische onkruidbrander een goed alternatief. En waarom dan geen gasbrander?

Het voordeel van een elektrische is dat je niet meer afhankelijk bent van gas, je hoeft slecht de onkruidbrander in het stopcontact  te steken en je kan aan de slag! Bye Bye onkruid!

Nog steeds niet overtuigd van de onkruidbrander? Misschien kunnen we bij de volgende alinea wel overtuigen.

Niet alleen maakt de elektrische onkruidbrander het makkelijk om onkruid te verwijderen, maar tevens kan dit product ook gebruikt worden om uw kachel, barbecue of zelf vuurkorf aan te steken! Hiervoor dien je slechts het mondstukje dat je in de verpakking tegenkomt even te gebruiken. In dit mondstuk zitten gaatjes, waardoor de hete luchtstroom zich goed kan verdelen over de barbecue of over het hout.

Onkruidbrander

Wist je ook dat je de onkruidbrander in de winter kan gebruiken om het pad langs je huis sneeuwvrij te maken!

Tip: We raden aan de onkruidbrander te gebruiken bij droog weer. Hoe droger het weer, hoe groter de kans dat het onkruid helemaal afsterft.

Waarom dan de Gardtech Onkruidbrander?

De Gardtech elektrische onkruidbrander is de beste koop als je op zoek bent naar een elektrische onkruidbrander. Het toestel is krachtig en handig ontworpen en is bovendien helemaal niet duur. SLECHTS 19.95 EURO!!

Dankzij het vermogen van 2000 watt bereikt de onkruidbrander snel de temperatuur van 600°C.

Door de lengte van de steel kun je immers een ergonomische houding aanhouden op het apparaat te gebruiken. Je hoeft je dus niet meer te bukken! Bovendien bevat dit product een voetsteuntje om na gebruik even af te koelen.

In de verpakking kan je tevens een mondstukje terugvinden die je op de onkruidbrander kan plaatsen om jouw barbecue aan te steken!

2 Comments

  1. Dietidea schreef:

    Great content! Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder eenvoudig onkruid met de Gardtech onkruidbrander
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more